Hard werken aan creatieve technologie sinds 1998

Wij hebben het leukste werk van de wereld! Elke dag mogen we voor de meest uiteenlopende producten en merken creatieve technologische oplossingen bedenken. We ontwikkelen unieke gebruikerservaringen, helpen mee bedrijven onderscheidend te zijn om zo meer business te genereren. Uw succes is ons plezier!

Bij de bond for web solutions hebben we een paar simple afspraken met elkaar

#1 WERK HARD

Geen 9 tot 5 mentaliteit, code, zweet en tranen.


Dagelijks op zoek naar de beste oplossing. Elke dag één ding beter. Er voor elkaar zijn en klaar staan al het nodig om klanten nog beter te maken.

 

#2 Luister naar elkaar

Heb oog voor elkaar, laat dat weten. Luister naar elkaar en geef opbouwende feedback. Pak de telefoon, met een écht gesprek leer je elkaar veel beter begrijpen.

#3 DENK GROOT

Out-of-the-box denken; buiten je eigen discipline, hoe maken we het met elkaar elke keer weer beter? Stap uit je comfortzone. Bied altijd meerdere oplossingsrichtingen. Bedenk oplossingen waar klanten écht iets aan hebben.

#4 OMARM TECHNOLOGIE

Spreekt voor zich, de technologie ontwikkelt zich razend snel, blijf bij en investeer ook continue in je eigen technologische kennis. 

#5 MAAK PLEZIER

Succes moet gevierd worden en lachen mag!

Waar staat de BOND for web solutions voor? VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN

U geeft ons het vertrouwen en daar kunt u op aan. Het is onze belofte u niet teleur te stellen, dat is de basis van onze samenwerking.

AFSPRAAK NAKOMEN

Als u ons zou kennen weet u dat u altijd op ons kunt rekenen. We zijn er voor u en dat gaat soms best wel ver. We maken onze belofte waar.

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken met een team van experts aan uw opdracht. Iedereen wordt in zijn kracht gebracht om het beste uit het project én zichzelf te halen.