Bond bouwt op het open source platform van DNN

Het DNN® Platform is een open, uitbreidbaar, veilig en schaalbaar content management systeem. Honderdduizenden bedrijven over de hele wereld, van kleine lokale bedrijven tot top 500 bedrijven, vertrouwen op het DNN-platform. In de afgelopen 10 jaar heeft DNN® bewezen dat het een betrouwbaar CMS-platform is waar u uw bedrijf op kunt bouwen. 

 

Open

Het open source DNN® Platform levert flexibiliteit voor het creëren van (de mooiste) functionele platformen zoals sites, apps en intranetten. Een DNN platform wordt gemaakt zoals u of uw gebruikers dat willen. Dat klikt logisch toch?

Dat in tegenstelling tot leveranciers van 'eigen' software. Bij een 'standaard oplossing' heeft u feitelijk géén invloed op specifieke eisen en wensen. En dat is wel waar klanten om vragen. bond for web solutions geeft u de vrijheid een platform te ontwikkelen dat open is, past bij deze tijd en aansluit bij wat gebruikers echt nodig hebben. Zo maakt u het verschil.Uitbreidbaar

Het DNN® Platform is ontwikkeld voor eenvoudig content management, dus letterlijk aan te passen naar uw eisen en wensen. Pas het platform aan en breid het waar nodig uit met extra functionaliteiten. Naast een rijke (standaard) bibliotheek zijn er 1000+ uitbreiding beschikbaar. Hoe prettig is dat! 

Bond for web solutions kent de 'ins en outs' van de meeste uitbreidingen én vaak de ontwikkelaars zelf ook. Dat komt door ons jarenlange ervaring en positie binnen het ecosysteem van het DNN Platform.

 

Veiligheid

Het DNN® Platform heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een sterk en veilig platform te zijn. Het platform wordt door gebruikers en partners over heel de wereld continu onderworpen aan veiligheidsscans en audits. Samen met het veiligheidsteam van DNN worden de resultaten gedeeld, besproken en aanpassingen gerealiseerd aan de software van het platform. Dat geeft een prettig gevoel. Regelmatig verschijnen er 'security updates' en aanbevelingen die via het Security Center van het DNN platform voor iedereen te volgen zijn.

De software die u (eventueel) wilt gebruiken voor uw digitale platform moet robuust zijn, werken onder de zwaarste omstandigheden en weerbaar zijn tegen eventueel kwaadwillende (die er altijd zijn). Wat wij bij bond for web solutions een sterk argument vinden, is dat veel organisaties in de zorg en (internationale- en lokale) overheden hebben gekozen voor de veiligheid van het DNN Platform.

 

Schaalbaar

Het DNN® Platform is gebouwd met de meest moderne techniek en kan worden geschaald naar precies de behoefte die u als organisatie heeft. Of uw site, app of intranet nu honderden, duizenden of miljoenen gebruikers heeft, elke keer blijkt dat DNN de uitdaging aan kan gaan.

Samen met een betrouwbare hostingsoplossing, hoeft u niet te vrezen dat uw site of applicatie niet toereikend (of beschikbaar) is. Uw online platform en applicatie is schaalbaar en tussentijds aan te passen aan specifieke wensen en eisen. Denk bijvoorbeeld bij tijdelijke drukte of toegenomen verkeer. Ook voor een internationale site met multilanguage mogelijkheden.

De afgelopen 20 jaar gingen tal van kleine en grote ondernemingen u voor en maakte de keuze voor een open, uitbreidbaar, veilig en schaalbare platform. Neem contact op en laten we praten over wat u precies in gedachte heeft. We support your site.

Meer informatie of contact? 
Heeft u vragen of wilt u advies dat is toegesneden op uw specifieke situatie? Vraag het een bond specialist.
Bel Martijn Verbeek via +31(0)10-7371750 of mail martijnverbeek@bondforwebsolutions.nl


Meer links