DNN NL/BE community groep in Rotterdam

Een paar keer per jaar komen de DNN professionals uit Nederland en België bij elkaar. Dit keer was bond for web solutions uit Rotterdam de gastheer. Het ontvangst voor de early birds was met een klassieke bond tosti lunch. 

bond for tosti

Sprekers: goede sessies

In een aantal sessies kwamen we meest uiteenlopende onderwerpen aan de orde. De sessies waren goed voorbereid en van uitstekende kwaliteit. Er waren business sessies, design sessies en uiteraard ook technologie sessies, zodat iedereen goed aan zijn trekken kwam. Mooi om te zien dat de NL en BE leden elkaar goed aanvullen, bereid zijn om kennis en ervaring te delen. Bijzonder om te zien hoe we elkaar sterker kunnen maken en zo betere oplossingen aan onze klanten kunnen beiden. En vergeet niet hoeveel hoog opgeleide en gekwalificeerde DNN professionals er zijn.

Programma DNN NL/BE

 

Netwerken: kennis delen 

Na de laatste sessie was er tijd voor ontspanning. De tijd werd goed gebruikt om elkaar beter te leren kennen, wat dieper op verschillende zaken in te gaan en afspraken te maken voor na de DNN NL/BE bijeenkomst. Er werd gesproken over actuele projecten, uitdagingen en kansen die er zijn. Goed voorbeeld was het houden van penetratie testen, de voor- en de nadelen en waar je op moet letten vanuit beveiligingsoogpunt en vooral wat het de klant oplevert.

De DNN NL/BE bijeenkomst werd afgesloten in het Delta Hotel in Vlaardingen waar een uitgebreid diner werd geserveerd. Sommige leden van de community bleven nog slapen en andere gingen (laat) moe en tevreden huiswaarts.

DNN Technology Ecosystem Advisory Group

Bijzonder was de aanwezigheid van Peter Donker, de President van DNN Connect. Hij sprak over de kracht van het netwerk, het aankomende DNN Connect congres in Ierland en hoe bijzonder het is om, met elkaar aan zo'n krachtig ecosysteem te werken. Peter gaf ons ook een interessante inkijk in de werkwijze van de DNN Technology Ecosystem Advisory Group, waarin hij wekelijks deelneemt en de ontwikkelingen die we de komende periode kunnen gaan verwachten.