Hard werken aan creatieve technologie sinds 1998

Wij zijn bond. bond for web solutions. Een digital agency uit Rotterdam met focus op digitale transformatie.

Wij hebben het leukste werk van de wereld! Elke dag mogen we werken voor de meest uiteenlopende merken en helpen organisaties met verandering. 

Wij bedenken creatieve technologische oplossingen. We ontwikkelen unieke gebruikerservaringen én helpen mee bedrijven onderscheidend te maken om zo meer business te genereren. We werken dagelijks aan uw succes.

Bij de bond for web solutions hebben we een paar simple afspraken met elkaar:

#1 WERK HARD

Geen 9 tot 5 mentaliteit, code, zweet en tranen. Elke dag van elkaar leren, goed luisteren en het beste uit jezelf halen.

Fouten maken mag. En met een goede instelling kom je verder.

Een perfecte combinatie van creativiteit, data en code. Dát is ons geheim. 

 

 

#2 Luister naar elkaar

We combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online. 

We verplaatsen ons elke dag in de klant en zijn of haar dagelijks werk. 

Met goed luisteren en aandacht voor elkaar, leer je elkaar beter kennen. Dat levert in de regel betere oplossingen op, die duurzaam zijn en voor langere periode resultaat opleveren.

#3 DENK GROOT

Out-of-the-box denken; buiten je eigen discipline, hoe maken we het met elkaar elke keer weer beter? Stap uit je comfortzone. Bied altijd meerdere oplossingsrichtingen. Bedenk oplossingen waar klanten écht iets aan hebben.

#4 OMARM TECHNOLOGIE

Spreekt voor zich, de technologie ontwikkelt zich razend snel, blijf bij en investeer ook continue in je eigen technologische kennis. 

#5 MAAK PLEZIER

Succes moet gevierd worden en lachen mag!

Waar staat de BOND for web solutions voor? VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN

U geeft ons het vertrouwen en daar kunt u op aan. Het is onze belofte u niet teleur te stellen, dat is de basis van onze samenwerking.

AFSPRAAK NAKOMEN

Als u ons zou kennen weet u dat u altijd op ons kunt rekenen. We zijn er voor u en dat gaat soms best wel ver. We maken onze belofte waar.

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken met een team van experts aan uw opdracht. Iedereen wordt in zijn kracht gebracht om het beste uit het project én zichzelf te halen.