Een online leerplatform: maak impact op organisatie ontwikkeling
Start vandaag nog met jouw eigen inspirerende en complete online leerplatform. Maak eenvoudig eigen content en combineer dit met een goed gevulde bibliotheek! Alles in één slimme online omgeving.
Wist je dat organisaties die continu leren, 24% meer wendbaar en flexibel zijn? Een online leerplatform heeft verschillende voordelen en biedt oplossingen voor medewerkers die (continue) willen leren en bijscholen.
Zo kun je met een online academy snel schakelen wanneer er verandering plaatsvinden, nieuwe wet- en regelgeving ontstaat en up-to-date blijven met de laatste technologische veranderingen.
Informatie wordt sneller overgebracht naar werknemers door de omslag te maken van offline naar online.
Een goede digitale leeromgeving biedt diverse essentiële functionaliteiten om zowel de leerervaring als het beheer van het onderwijsproces te optimaliseren. Hier zijn enkele belangrijke functionaliteiten:
Mogelijkheid om leertrajecten aan te passen op basis van de voortgang, leerstijl en behoeften van de individuele student.Automatische aanbevelingen voor studiemateriaal of vervolgopdrachten gebaseerd op prestaties.
24/7 toegang tot leerinhoud via verschillende apparaten (smartphones, tablets, laptops).Een intuïtieve interface die eenvoudig te navigeren is voor alle gebruikers, ongeacht hun technische vaardigheden.
Virtuele klaslokalen voor live-sessies met docenten, inclusief chatfuncties en videoconferencing.Forums, groepsprojecten en discussieplatforms waar studenten kunnen samenwerken en vragen kunnen stellen.
Automatische toetsing en beoordeling van quizzes en opdrachten, inclusief direct gepersonaliseerde feedback. Mogelijkheden voor het inleveren en beoordelen van opdrachten met behulp van rubrieken.
Geavanceerde analysetools die de voortgang en prestaties van elke student volgen, zodat docenten tijdig kunnen ingrijpen. Dashboardrapportages die inzicht geven in individuele en collectieve leerprestaties.
Mogelijkheid om verschillende soorten inhoud (video’s, e-books, interactieve simulaties) te uploaden en te beheren.Ondersteuning voor het integreren van externe bronnen zoals YouTube-video's, podcasts en presentaties.
Gebruik van spelelementen zoals badges, punten, en leaderboards om de motivatie en betrokkenheid van studenten te verhogen.
Robuuste beveiligingsprotocollen voor het beschermen van gevoelige studentgegevens en naleving van privacywetgeving zoals de AVG. Rol-gebaseerde toegangsrechten voor studenten, docenten en beheerders.
Bekijk hier de functionaliteiten voor gebruikers, beheerders en contentmakers. En bouw je eigen digitale leeromgeving - precies zoals jij en jouw mederwerkers het graag zouden zien.
Bond helpt je slim en efficiënt leren. We meten continu wat je al beheerst en waar je meer aandacht moet besteden. Zo leer je alleen wat je nog niet weet.
Ben je op zoek naar meer interessante trainingen? Zoek dan in de bibliotheek. Je vindt hier allerlei soorten content; van e-learning modules tot slimme kennistrainingen, video’s en podcasts. Zo is er altijd een vorm die bij jou past over een onderwerp dat voor jou interessant is.
Op je persoonlijke dashboard heb je direct inzicht in al je activiteiten en je opleidingshistorie. Vanuit hier klik je door naar verschillende leeractiviteiten, zoals een e-learning of een microlearning, maar ook bijvoorbeeld naar podcasts of video’s.
Als beheerder heb jij het overzicht van alle gebruikers en eventuele klanten die ook gebruik maken van jouw academy.
Heb je specifieke leervormen en content voor bepaalde groepen binnen je organisatie, zoals medewerkers van een bepaalde afdeling of met dezelfde functietitel? Maak dan groepen aan voor wie je je learning modules klaar zet.
Als organisatie en manager wil je weten hoe de organisatie er op leergebied voor staat. Hoe ver is iedereen? Hoe leren jouw collega’s of cursisten? Wie voldoet er nog niet aan de kwalificaties? We geven je realtime inzicht.
Je koppelt de leeromgeving heel eenvoudig met allerlei andere apps. Samen bespreken we de verschillende integratiemogelijkheden.
Afhankelijk van jouw doel kies je de meest geschikte leervormen of activiteit om jouw content in te presenteren. Denk bijvoorbeeld aan een e-learning of een microlearning. Uiteraard heb je hierin de vrijheid om gebruik te maken van tekst, beeld, video en audio.
Alle content die je maakt kun je toevoegen in alle vormen en activiteiten die je aanmaakt. Zo kun je de content die je eerder maakte, makkelijk gebruiken in meerdere activiteiten en leervormen. Wel zo efficiënt.
Heb je internationale cursisten of medewerkers en wil je jouw content in meerdere talen aanbieden? Geen probleem. Via jouw digitale leeromgeving kun je trainen, leren en opleiden in welke taal dan ook. Jij bepaalt.
In het beheer vind je een overzicht van alle gemaakte content. Pas je hier iets aan? Dan vind je de aanpassing automatisch terug in alle modules waarin de content verwerkt is. Zo is je content met één druk op de knop weer overal up-to-date.
Het is ook mogelijk om een agenda te publiceren waar medewerkers zich kunnen inschrijven of aanmelden voor een scholing.